Merhaba; Benim adım Enes Nickim m02xyz Yaşım 25 Memleketim Erzurum Oynadığım aktif Batllefield serileri Battlefield 3 Battlefield 4 Battlefield HardLine ve Battlefield 1. Serideki favori oyunum Battlefield 3.
Ben güray Nickim gurayxxx Yaş 25 Memleket kırklareli Almanyada yaşıyorum Oynadığım oyun bf1 NOT: Foruma bakıp TTC ailesine katılmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden formu doldurup kaydınızı yaptırın ailemize katılın
Merhabalar ; Nick: 46MEMO İsmim: Mehmet 33Yaşındayım. İstanbulda oturuyorum.Beden eğitimi öğretmeniyim. Battlefield 1 ve Batlfield 4 oyuncusuyum. Teşekkürler.
Merhaba canlar,ben Coşkun Nickim warehouseman74 Yaş 39 Aslen Bartın'lıyım,işim gereği İstanbul'da yaşıyorum Ankara merkezli bir firmada satın alma ve stok sorumlusuyum Battlefield dedinmi dünya durur,tüm seriye sahibim. Hatta çıkacak olan tüm BF oyunlarınada şimdiden talibim (Hardline hariç ),namım pre-order Coşkun
Herkese selamlar. Adım Hakkı Memleket Elazığ İzmir'de okuyorum 18 yaşındayım Nick : Feitoshi Aktif olarak BF1 oynuyorum
Merhabalar herkese, Ben Fırat, 27 yaşındayım. Oyundaki adım NadrilFX8. Aslen Mersinliyim ama şuan mesleğim gereği Ağrı da ikamet ediyorum. Mesleğim İngilizce Öğretmenliği bu arada Battlefield 1, Battlefield 3 ve Battlefield 4 oynuyorum. Her Battlefield oyunu favorimdir
Selamün aleyküm İsim:Halil Nick:37-NisancaLi Yaş:52-yolun yarısı Memleket:Kastamonu-İstanbulda yaşamaya çalişıyoruz Oynadıgım aktif oyunlar Battlefield 1 Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty 4 Türk timi clan kaliteli insanların toplandıgı yer gerçi anlatılmaz yaşanır. haa bu ara benim klas lafımrolar Öldürmez Sakat Bırakır: Sevgi ile gelin Saygınlığınız olsun. [
Selamün Aleyküm TTC; İsim: Tayfur Nick: D4RL4NDUM Yaş: 21 Memleket: TOKAT Oynadığım aktif oyunlar: Batllefield 3, World Of Tanks, PUBG, Blur.