Bildiğiniz gibi Origin oyunlarda indirim başlattı. Meksika Origin'i kullanarak şuan ki indirim fiyatlarından daha da ucuz fiyatlara oyun alabiliyoruz. Hatta bazı oyunlar neredeyse bedava denilcek seviyede şaşırtıcı fiyatlara kadar iniyor. Oyunların çok pahalı olmasına karşı biriyim. Çünkü Türkiye gelirlerine göre oyunlar çok pahalı. Bu yüzden çoğu kişi her oyunu alamıyor. Ben bu paylaşım sayesinde kullanıcıların sahip oldukları oyun sayısını arttırcağını düşünüyorum. Bu da benim için iyi haber. Oyunlarda Türk sayısını arttırmak, birlikte oynamak daha zevkli. Umarım herkes dilediği oyunu güzel fiyata alabilir. Google Chrome'u başlatın 1- Öncelikle Chrome - Hola (İndirmek İçin Tıkla) eklentisini kurun. 2- Sağ üstten simgesine tıklayın ve kutuya origin.com yazın.Origin'in sitesinden almak istediğiniz oyunu aratın ve seçin. 3- Oyunu sepete ekleyin, üyelik girişi yaptığınız kısma gelince, eklentiyi kapatıp öyle devam edin ve alışverişi bitirin. FIFA 15 "Meksika Origin" ile 51 TL; FIFA 15'in Normalde "Origin" ile Fiyatı 84 TL; *Merak Edilen ve Çok Tercih Edilen Diğer Oyunların Fiyatları ; Battlefield 4 "Meksika Origin" Fiyatı ile 15 TL; Battlefield 4 Premium Membership "Meksika Origin" Fiyatı ile 30 TL; Battlefield 4 Premium Edition (Oyun + BÜTÜN DLCLER) "Meksika Origin" Fiyatı ile 46 TL; Titanfall Deluxe Edition (Oyun + DLC Paketi) "Meksika Origin" Fiyatı ile 25 TL; NOT : Meksika Origin ile oyun satın alan baya insan var. Oyunların bu kadar ucuz olması sizi şaşırtmasın. Şuana kadar hiç sorun yaşayan olmadı.