Sevgili clan oyuncularımız ve Battlefield oyuncularımızla birlik ve beraberlik çatısı altında kendi aramızda Turnuva Etkinliği düzenlemek istiyoruz, ve bu sizlerinde uzun zamandan beri istediği turnuvayı hep beraber güzel bir katılımla gerçekleştirmek istiyoruz katılım kişi sayısından sonra tarih mod ve detayları vereceğiz öncelikle hangi platforumda katılmak istediğinizi aşagıda vereceğim tabloyu doldurup başvurunuzu yapmış olmanız gerekmektedir şimdilik anlatacaklarım bu kadardır başarılar dilerim Clan Lideri CinAli83. TURNUVA TARİHİ: YETERLİ SAYI OLUNCA AÇIKLANACAKTIR Turnuva Başvuru Formu Örneği: Nick: CinAli83 Ad soyad: Mehmet Ali KARAGÜLLE Platforum: Battlefield 1/Battlefield 4 (bu kısım size bağlı her ikisine katılmak isterseniz kurayı ona göre çekeriz) Tahmini Katılım zamanı: Akşam 8 den sonra (Bu kısımda size bağlı ona göre adamları toplayıp kura çekeriz örnek : haftasonu 9 gibi) YUKARDAKİ ÖRNEK TABLODUR Turnuva Başvuru Formu Örneği: Nick: Ad soyad: Platforum: Tahmini Katılım zamanı:
Hesabımı buradanda silin. Ayıptan bahsediyorsunuz insanların içinde başkasının arkasından doğru-yanlış atıp tutuyorsunuz. tek taraflı dinleme diyorsunuz insanlara tek taraf anlatıyorsunuz bu nasıl çelişki ? Orta yol bulmaya çalışanlarıda sorunun merkezi haline getiriyorsun dinlemeden sormadan pat banlıyorsun. Gelişmek istiyorsan önce kendini eleştiriye açık hale getirmelisin. Pat diye adam banlamakla olmuyor. Ayıp
NİCK : 34_Constantine Ad - Soyad : Arda Değer Platform : BF3 - BF4 - BF1 Tahmini Katılım Zamanı : Hafta İçi ve Hafta Sonu ( yani gün farketmez ) Akşam 8 den sonra müsaitim.. Tüm katılımcı arkadaşlara başarılar Teşekkürler..
Nick: TR-K1LL3R Ad Soyad: Kadir Kaya Platform: BF4 - BF1 Tahmini katılım zamanı: Aksam saatlerinde musaitim 18:00 24:00 arası Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum TTC'nin En sağlam Medic'i
Nick: serdarxx09 Ad soyad:serdar kocabas Platforum:bf3 bf4 Tahmini Katılım zamanı:gununn herhangi zamani olabilir hafta sonu hafta ici
Nick: LadySpringfield Ad soyad: Sherry (Ezgi) Merietta Platforum: bf1 Tahmini Katılım zamanı:saat 8-9 sonrası her gün uygun.
Nick: TRhunter1985 Ad soyad:metin gökşin Platforum: PC BF1 ve BF4-BF3 Tahmini Katılım zamanı:bu akşam 23:00